PlayStation Store’da İlkbahar İndirimi Kampanyası Başladı

Güzel indirimler var

İlkbahar aylarının gelişiyle birlikte yılın ilk büyük indirim kampanyaları da gelmeye başladı. Bu kampanyalardan birisi de PlayStation Store’un İlkbahar İndirimi Kampanyası.

Ülkemiz şartlarında konsol oyuncusu olmak epey zor, çok masraflı bir iş. Dolayısıyla bu tür indirimler bir nebzede olsa rahatlatıyor elimizi. Bu sefer de işe yarayabilecek indirimler mevcut. Gözüme ilişenlerden birkaç örnek paylaşmış olayım.

Ace Combat 7 Skies Unknown %85 indirimle 75 TL’ye geliyor -ki PS Plus aboneleri için de ekstra bir indirim söz konusu, 50 TL’ye alabiliyorsunuz. Şu anda piyasada bulunabilecek en iyi uçak savaşı oyunlarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla bence değerlendirilebilecek bir fırsat.

Mafia: Definitive Edition, iyi çıkan yeniden yapımlardan birisi olmuştu. Dolayısıyla değerlendirilebilecek bir diğer oyun bence; %50’lik indirimle 129,5 TL’ye satılmakta. Tabii dilerseniz, Mafia: Trilogy’yi de %50 indirimle 187 TL’ye almanız mümkün.

Eğer paket içeriğinden bir oyunu daha önce almamışsanız Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy de değerlendirilebilecek bir fırsat sunuyor; %60 indirimle 176 TL’ye inmiş fiyatı. Böylece Tomb Raider serisinin son üçlemesini makul bir fiyata almış olursunuz.

Belki ilk bakışta sizler için çok da makul gibi gelmeyebilir fiyatı, %50 indirimle 129,5 TL’ye satılıyor; ama bence Little Nightmares II de bu indirimin dikkat çekenlerinden birisi. İlk oyun da %75 indirimle 35 TL’ye satılıyor, PS Plus aboneleri için ek indirimle 21 TL’ye geliyor.

Basketbolu seviyorsanız, NBA 2K22 satın almak için de güzel bir fırsat söz konusu, PS4 versiyonu %72 indirimle 148 TL’ye satılıyor; PS5 versiyonu ise %67 indirimle 198 TL’ye geliyor. Şahsen yıl boyunca oynamaya devam ettiğim bir oyun, içerik konusunda ellerini hiç korkak alıştırmıyorlar sağ olsunlar. Tek sıkıntısı mikro ödemeler meselesi. Ama mikro ödemelere bulaşmadan da bol bol oynayabilir, tadını çıkarabilirsiniz. Dolayısıyla, bence fiyat-performans ürünü :)

Borderlands 3, %80 indirimle 92 TL olmuş. Yalnız bu sadece ana oyun olunca, değerlendirmek ister misiniz, emin olamadım. Ek paketlerini de isterim illa diyenlerdenseniz, %60 indirimle 228 TL’ye geliyor Super Deluxe Edition (Bu versiyonunda da Season Pass 2 yok bu arada).

The Outer Worlds’ün de indirim oranı fena sayılmaz, %67’lik indirimle 129 TL olmuş. Ama bu da sadece ana oyun için olan fiyat. Dolayısıyla, bir başka indirimde iyi bir fiyata gelmesi halinde tam paketi almayı düşünebilirsiniz; ben ek paketlerin de güzel içerikler sunduğunu düşünenlerdenim.

En büyük indirimlerden birisi Code Vein için gelmiş; %79 indirimle 105 TL olmuş; Deluxe Edition da 174 TL. İlginizi çeker mi çekmez mi bilemiyorum; ama bunun cevabını almak için ücretsiz demosunu deneyebilirsiniz. Hoşunuza giderse, güzel bir fırsat olur bu indirimler.

“Tsubasa denildiğinde akan sular durur” diyenlerdenseniz, %75 indirimle 143 TL’ye gelen Captain Tsubasa: Rise of New Champions – Deluxe Edition, sizin için değerlendirilecek fırsatlardan bir diğeri olabilir.

Serinin ilk 3 oyunundan oluşan Trine: Ultimate Collection, %80 indirimle 54 TL’ye satılıyor. Son oyun Trine 4: The Nightmare Prince de %80 indirimle 70 TL. Güzel bir platform-bulmaca serisi Trine (Belki 3. oyunu biraz ayrı tutmak yerinde olabilir, o pek sevilmemişti). Dolayısıyla, bence bir şans verilebilir.

Platform-bulmaca türüne el attık madem, bir örnek daha paylaşmış olayım; Planet Alpha, %80 indirimle 29 TL’ye geliyor. Biraz kısa gelmişti bana, onun dışında severek oynadığım bir oyun olmuştu.

The Sinking City: Necronomicon Edition; %80 indirimle 115 TL, PS Plus aboneleri için ise 87 TL olmuş. Dedektiflik oyunlarından hoşlanıyorsanız ve Lovecraft evreninden esinlenen oyunlar da ilginiz çekiyorsa, ikisini bir arada sunan bir örnek.

Greedfall’un standart versiyonu %70 indirimle 93 TL’ye, Gold Edition’ı ise %65 indirimle 122 TL’ye satılıyor. Belki öyle muhteşem RYO'lar arasında yer almıyor, ama yine de güzel bir oyundur bence. Makul da bir fiyatı var. Eğer PS Plus ile almamışsanız, değerlendirilebilir.

Bu liste böyle uzar gider, tüm oyunlardan bahsetmek gibi bir imkânım yok elbette :) Siz en iyisi şu sayfadan indirime giren tüm oyunlara bir göz atın, bakalım sizin de ilginizi çekecek indirimler var mıymış aralarında. Hem daha önce satın aldığınız oyunlar için varsa ek paket fırsatlarına da göz atmış olursunuz böylece.

PlayStation’a özel oyunlar kısmına özellikle girmedim. Zira, yeni abonelik sistemi birkaç ay içerisinde gelecek. Dolayısıyla, orada ek bir ücret ödemeksizin bu oyunlara erişim imkânı da sunulacak. Bu nedenle indirimde diğer fırsatlara göz atmanın daha makul olduğunu düşündüm.

Şimdilik bizden bu kadar sevgili Oyungezerler, varsa sizin de tavsiyelerinizi bekleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum