PlayStation’dan Da Ücretsiz Oyun Haberi Geldi

The Nathan Drake Collection ve Journey

Evde kalın, bol bol oyun oynayın kampanyalarına Sony de kayıtsız kalamadı; PlayStation 4 için 2 güzel oyunun (aslında 4 oyun da diyebiliriz) ücretsiz olarak paylaşılacağı duyuruldu.

PlayStation Blog'da paylaşılan açıklamaya göre; “Play At Home” (Evde Oyna) girişimi kapsamında 15 Nisan – 4 Mayıs 2020 tarihleri arasında The Nathan Drake Collection ve Journey ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Bildiğiniz üzere The Nathan Drake Collection, Uncharted serisinin ilk üç oyunundan oluşan bir paket. Bu ayın PS Plus oyunlarından birisi de Uncharted 4. Dolayısıyla Uncharted serisine doymuş olacak PlayStation oyuncuları :) Journey de bağımsız yapımlar içerisinde apayrı bir yere sahip oyunlardan. Dolayısıyla, güzel tercihler olduğunu söylemek mümkün.

Duyuruda belirtilen bir diğer nokta da bağımsız oyun geliştiricileri ile ilgili. İçinden geçmekte olduğumuz bu zor günlerde, bağımsız geliştiricileri desteklemek adına bir fon oluşturmuş Sony. 10 milyon $’lık bu fondan istifade etmek için gerekli kriterler ve başvuru yöntemini de önümüzdeki günlerde açıklayacakları belirtiliyor.

Sony’den de güzel haberler gelmeye başladı. Önümüzdeki günlerde de bu gibi adımlar görmek dileğiyle.

 

YORUMLAR
İses
15 Nisan 2020 11:59

Uncherdet yerine başka oyun verseler miş. 

Parolamı Unuttum