Advertisement

Playstore Yaz Kampanyasında Cazip İndirimler Var

Bethesda oyunları da listede

Dijital mağazaların yaz kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Daha geçen haftalarda Steam yaz indirimlerini atlattık, sonrasındaysa bildiğiniz gibi yine Steam'de QuakeCon Bethesda indirimleri başladı ve çoğu oyun yaz indirimlerinden bile düşük fiyatlara indi.

Yaz indirimlerine devam eden mağazalardan biri de Playstore ve indirimdeki oyunlara bakınca aralarda Steam'in indirimlerinden bile daha cazip fiyatlarla karşılaşacağınızı göreceksiniz. Üstelik Playstore'da Turk Telekom müşterilerine özel 12 taksit imkanı da buluyor.

Örneğin Rage 2'nin fiyatı Steam'de 149,50 liraya düşerken, Playstore'da oyunun fiyatı 139 lira olarak belirlenmiş. Benzer biçimde Fallout 4 Game of the Year Edition şu ana kadar gördüğümüz en düşük fiyattan, 62 liradan satılıyor. Bethesda indirimlerindeki Steam fiyatıysa 66,5 lira.

Playstore'un yaz indirimleri sayfasında buna benzer onlarca oyun var. Dolayısıyla bu aralar almak istediğiniz bir oyun varsa, farklı yerlerden fiyat karşılaştırması yaparak en ucuz olanı seçmenizde fayda var.

 

YORUMLAR
HakanYILDIZ
26 Temmuz 2019 22:38

Steam'da Prey ve Dishonered 2 tek pakette 37 lira, ayrı halde 22'şer lira. Tek aldığımı iade edip paketi yapıştırdım. Playstore'de paket sistemi de olsa güzel olurmuş. Geçenlerde yorumlarda belirten arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.

Parolamı Unuttum