Pokemon Go'nun Remote Raid Pass'leri Zamlanıyor!

İddialar doğru çıktı

Sürekli dışarıda olmanızı isteyen bir oyun, karantina sürecine nasıl dayanabilir? Niantic bünyesindeki geliştiriciler, buna çözümü "remote raid pass" isimli sistemle bulmuştu. Bu pass'ler sayesinde Pokemon Go'daki en büyük raid'lere uzaktan katılabiliyor ve evden çıkmadan büyük Pokemon'lar yakalayabiliyordunuz.

Bu sistem kısa sürede oldukça sevildi. Hatta şu anda Pokemon Go oynayan pek çok oyuncunun telefonunda PokeRaid uygulamasının yüklü olduğuna eminim. Bu uygulama sayesinde de istediğiniz raid'lere uzaktan davet alabiliyorsunuz.

Lakin bu günlük güneşlik günler geride kalacak gibi görünüyor. Niantic, 6 Nisan itibariyle remote raid pass fiyatlarını yüzde 75 oranında artırmayı planlıyor. Böylece 300 PokeCoin'e alabileceğiniz pass, artık 525 PokeCoin'e alınabilecek. Standart raid pass'ler ise 100 PokeCoin yerinde 195 PokeCoin'e alınacak.

Tenzili rütbe sadece bununla da sınırlı değil. Artık gün içerisinde kullanabileceğiniz Remote Raid Pass sayısı da sınırlandırılmış durumda. Oyuncular artık 24 saat içerisinde maksimum 5 adet remote raid'e girebilecek...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum