Pokemon GO'nun Sıradaki Klasik Topluluk Günü: Mudkip'in Anıları

Swampert isteyip de kavuşamayanlara müjde!

Pokemon GO'nun resmen ülkemizde faal olmasından sonra çok güzel etkinlikler de peşi sıra geliyor. Geçtiğimiz hafta Gür Orman etkinliğiyle birlikte baharın gelişini yeşil bir temayla kutlamıştık. Şimdi sıcak denizlere inme vakti ya da Mudkip özelinde sıcak çamurlara! 10 Nisan günü yapılacak Klasik Topluluk Günü bu sefer bizleri sevimli Mudkip ile bolca haşır neşir edecek. 

10 Nisan Pazar günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak olan etkinlikte karşınıza bolca Mudkip çıkacak. Öyle ki eğer parlak bir Mudkip yakalama hayaliniz varsa bunun için bulunmaz bir fırsat geliyor. Etkinliğin ekstraları da gerçekten epey sevindirici. 10 Nisan günü saat 14:00 - 19:00 arasında yakaldığınız bir Mudkip'i son hali olan Swampert'e evrimleştirirseniz özel Su Topu Güçlü Saldırısı öğrenerek takımınıza katılacak. Etrafta bolca ateş pokemonu varken böyle güçlü bir su saldırısını cephanenize katmak epey akılcı olacaktır.

Etkinliğin olduğu gün ayrıca dükkanda da sizleri bazı sürprizler bekliyor olacak. 850 PokePara ile satılacak olan Topluluk Günü Kutusu içerisinde 15 Ultra Top, 15 Pinap Meyvesi, 1 Elit Hızlı TM ve 1 Uzak Akın Bileti içerecek. Ayrıca ücretsiz olarak sunulacak olan özel bir Ultra Top Paketi de satışa çıkacak ve içerisinde tam 30 Ultra Top barındıracak. Mudkip yakalaması zor bir Pokemon olduğu için özellikle yüksek puana sahip olanlar için çeşitli meyveleri ve Ultra Topları kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır.

10 Nisan 14:00 - 17:00 arasında yakalayacağınız Pokemonlardan 3 kat fazla Tecrübe Puanı kazanacaksınız. Yine normalde bir saat süren Yem Modülleri ve tütsüler de üç saat sürecek. Bu bonusların yanı sıra Klasik Topluluk Gününde birkaç fotoğraf çekerek ekstra sürpriz ödüller de kazanabileceksiniz. Sevimli çamur Pokemonumuz Mudkip'i ve gelişmiş hali Swampert'i Bitki tipi Pokemonlardan uzak tutmanızı tavsiye ederim yoksa bir anda çamuru boylayan taraf siz olabilirsiniz. Bakalım benim favori başlangıç Pokemonum Squirtle için de yeni bir topluluk günü de görecek miyiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum