Pokemon Legends: Arceus'ta Kullanılmayan Bir Modern Dönem Odası Bulundu

Ana karakterin odası olabilir

Pokemon oyunlarında maceraya başlamadan önce minik bir kasabada yeni bir ev heyecanıyla yola çıkarız. Öyle ki taa Pallet Town'dan bu yana dünyanın dört bir yanından ilham almış bir sürü şehirden yola çıkıp defalarca dünyayı kurtardık ve şampiyon olduk. Ancak Legends: Arceus ile birlikte seneler sonra bir değişiklik yaşadık ve bu sefer şampiyonaların, GYM'lerin çok öncesinde Hisui kasabasında Pokemonlarla yeni yeni tanışmaya başlanan bir dönemde dünyayı kurtarmaya çalıştık. Doğal olarak içerisinde Switch, SNES, WII gibi Nintendo konsolları yer alan bir odamız yoktu. 

Arceus ile tanışıp gökten Hisui kıyılarına düşen ana karakterimiz görünüşe göre bir odaya sahipmiş. Faz Faz isimli YouTube kanalının gösterdiğine göre haritanın bir noktasında oyun için tasarlanan ancak sonradan kullanılmayan bir modern zaman odası var. Odanın içerisinde Switch'in Pokemon Lets Go sürümü de yer alıyor. Bununla birlikte akıllara potansiyel bir Arceus ek paketiyle birlikte "acaba karakterimiz geldiği yer olan modern zamanlara geri mi dönecek?" sorusu da oluşmaya başladı. 

Videodaki odanın normalde müziği olmadığını açıklayan Faz Faz, müziği kendisi eklemiş. Bu odanın ilerleyen dönemlerde Rotom'un keşfi sonrasında Hisui'de yer alması da epey olası. Zira oyun evrenindeki fırtınalar sayesinde bolca modern zaman eşyası oyunda ortaya çıkıyordu, hatta Link Cable'ı bulursanız takas gerektiren Pokemonları kendiniz de evrim geçirtebiliyordunuz. Bakalım Game Freak ilerleyen zamanlarda bu oda ve daha fazla modern dünya gereçlerini oyuna ekleyecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum