Polonya Hükümeti Lise Öğrencilerine This War of Mine Hediye Ediyor

Oyunu Polonya hükümetinin resmi sitesinden indirebilecekler

Eğer Polonya'da okuyan bir Oyungezer tutukunuysanız size güzel haberlerimiz var. Polonya hükümeti, her lise öğrencisine ücretsiz olarak This War of Mine kopyası dağıtacak. Hükümet bu hareketi ile hem savaş karşıtı indie oyuna destek verecek hem de oyunun sınıflarda ders olarak işlenmesini sağlayacak.

Geçtiğimiz yıl Polonyalı öğrencilerin okuma listesine de eklenen This War of Mine, genç dimağların savaşa olan duruşlarını değiştirmeyi amaçlıyor. GamesIndustry.biz'in haberine göre oyun sadece 18 yaş üstündeki öğrencilere önerilecek. Yapımcı ekip, bu kararın kendilerini onurlandırdığını belirtirken gençlerin gelişimine katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Genç öğrencilerin yapması gereken tek şey Polonya'nın resmi sitesine ulaşarak oyunu indirmek olacak. Bölge kilidi olmayan oyunu başka ülkelerden indirmek de mümkün. Öte yandan indirdiğiniz oyunun sadece Lehçe dil seçeneğine sahip olduğunu belirtelim. Oyunun kendisi ise şu sıralarda Steam Summer Sale kapsamında yüzde 80 indirimde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum