Porsche Asphalt Series 2023 Detayları Duyuruldu

Asphalt 9: Legends'ta yeni sezon heyecanı

Gameloft for Brands, adrenalin yüklü e-spor etkinliği Porsche Asphalt Series 2023'ün son sezonunun, milyarlarca kez indirilen Asphalt yarış serisinin en son oyunu Asphalt 9: Legends'ta başladığını duyurdu.

Dünyanın dört bir yanındaki yarışçılar, 22 Şubat'a kadar Porsche 911 GT2 RS Clubsport ile şehir sokaklarında hız yaparak ve San Francisco - Bridge Finale'in tehlikeli virajlarında hayatta kalarak ilk eleme turuna katılabilirler. Ardından 24 Şubat'tan 1 Mart'a kadar oyuncular Porsche 918 Spyder'ın direksiyonuna geçerek Kahire - Bin Minare'de yarışırken heyecanı hissedecekler. Üçüncü eleme turunda ise oyuncular 3 Mart'tan itibaren Porsche Taycan Turbo S'i kullanacak ve 8 Mart'ta Şangay - People's Square Dash'te bitiş çizgisine doğru yarışacaklar. Finallere girmeden önce ise oyuncular 10 Mart ve 15 Mart tarihleri arasında Nevada - Dam Buster'da Porsche Carrera GT'nin sürücü koltuğuna oturacaklar.

Final 27 Nisan'da Barselona'da gerçekleşecek ve finalistler tüm bu arabaları sürerek rekabet edecekler.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular markalı eleme etkinliklerine katılabilecek ve hem 15.000 € hem de Bose ve TAG Heuer'den muhteşem ödüller kazanma şansı için Finallere katılacaklar. Ödüller arasında yarışmanın galibi için bir TAG Heuer Connected Calibre E4 - PORSCHE EDITION, ikinci için Bose QuietComfort 45 Kulaklık ve üçüncü için ise Bose QuietComfort Earbuds II yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum