Portal ve SUPERHOT'ı Bir Araya Getiren Mod: PORTALHOT

Turuncu ve mavi, kırmızıyla birleşirse...

SUPERHOT'ın yapımcıları bir yarışma düzenliyor. Yarışmada oyunculardan SUPERHOT temalı bir oyun, mod, sanat eseri vs. üretmelerini #MAKEITSUPERHOT hashtagi ile oyunculardan paylaşmaları isteniyor. Kazanan talihli ise 26 Şubat'ta açıklanacak. WhyNott rumuzlu bir oyuncu da Portal ve SUPERHOT'ı bir potada eritmeye karar vermiş. PORTALHOT, portal açma ve zamanın sadece hareket edildiğinde akma mekaniklerini bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Portal’ın pasifist, şiddetten uzak, bulmaca ağırlıklı yapısı ile şiddete dayalı bir SUPERHOT’ın bir araya gelme düşüncesi kulağa ilginç geliyor. Düşünecek olursanız Portal’da üzerinize doğru koşan düşmanlar yok ve size sadece taretler ateş ediyor. Haliyle WhyNott da zamanın hareket ederek akması ve uygun konumlanmış portallarla taretleri etkisiz hale getirmeye ağırlık vermiş. Modun istediği şekilde çalışabilmesi için epey kod yazmak zorunda kalmış.

Nasıl bir şeyle karşılaşacağınızı aşağıdan izleyebilirsiniz. Yarışmaya katılan herkesin Steam için SUPERHOT keyi alacağını da hatırlatmış olalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum