Post-Apokaliptik Macera Oyunu Rauniot, Nisan Ayında Geliyor

Finlandiya’ya yol alma zamanı

Rauniot, yıllardır takip ettiğimiz ve çıkışını merakla beklediğimiz oyunlar arasında yer alıyor. Bu oyun da ertelemelerden nasibini fazlasıyla aldı. Neyse ki artık bu bekleyiş sona eriyor. Oyunun geliştiricisi Act Normal Games, bir fragman eşliğinde oyunun çıkış tarihini açıkladı:

Rauniot, izometrik görünümlü bir macera oyunu. Alternatif bir tarih akışında, 1975 yılındaki Finlandiya’ya götürecek bizleri. Büyük bir çevre felaketi yaşanmış ve insanlık kıyametin eşiğine gelmiş. İsyanlar, çatışmalar, savaşlar… Aslında çok da yabancı olduğumuz bir tablo değil, öyle değil mi? Ama bu sefer oldukça kötü bir tabloyla karşı karşıya insanlık. Ana kıtalar sular altında kalmış. Nükleer enerji santrallerinin çöküşü ve savaş başlıkları çevre felaketini beraberinde getirmiş ve çok az insan hayatta kalabilmiş.

İşte böyle bir tablo içerisinde, Aino adlı kahramanımız da kendisine bu hayatta kalma mücadelesinde iş birliği yapabileceği bir grup bulabilmiş şanslı insanlar arasında yer alıyor.

Bizleri nasıl bir maceranın beklediğini 3 hafta sonra göreceğiz. Rauniot, 17 Nisan’da geliyor. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum