Postal Serisi Geri Döndü!

Postal Dude'u özlediniz mi?

Bir dönemlerin en çok tartışma yaratan oyunlarından biri olan Postal, 4. oyunu ile birlikte geri dönüyor. Yapımcı Running With Scissors ekibi Postal 4: No Regerts'i duyurarak oyunun erken erişime açıldığını açıkladı. Serinin çılgınlığını özleyenler için güzel haber ise oyunun sadece 28.80 TL'lik fiyat etiketine sahip olması.

RWS ekibi oyunu "Postal 2'nin ruhani devamı" olarak tanımlamış. Bu sebeple oyun içerisinde eskiden severek kullandığımız silahlar ve oyun dünyasında eşi benzerine az rastlanan ana karakterimiz Postal Dude bulunacak. Oyundaki amacımız yine 5 gün boyunca yapmamız gereken "işleri" tamamlamak olacak. Öte yandan erken erişim versiyonunda şimdilik sadece Pazartesi günü görevleri yapılabiliyor.


Yayınlanan fragmanda serinin bel altı mizahının yeni oyunda da kendine yer bulduğu görülebiliyor. Bir diğer önemli detay ise Duke Nukem'e yıllarca sesini veren Jon St. John'un, Postal Dude'u seslendirecek olması. Bu eklentinin karakteri çok daha havalı hale getireceği kesin.

Kürek, benzin bidonu ve tabanca gibi ikonik silahların yanı sıra Postal 4'te çok daha yaratıcı silahlar da görebileceğiz. Örneğin fragmanın içerisinde bulunan kuş kafesini kullanmak oldukça eğlenceli olacak gibi duruyor. Bununla birlikte su tabancamızı artık benzin ya da gerçek su ile doldurma imkanımız da bulunacak.

Her zaman olduğu gibi Postal size iki farklı seçenek sunacak. İsterseniz işlerinizi en doğru yoldan halledecek ve iyi bir vatandaş olabileceksiniz. Fakat iyi olmaktan sıkıldığınızda tüm şehri ayağa kaldırabilecek kadar güçlü silahlar sizleri bekliyor olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum