Postapokaliptik Denizaltı Oyunu Diluvion'un Trailer'ı Yayınlandı

Su gelir güldür güldür...

Bağımsız oyunlara gönlünü kaptıranlar, gelin. Toplanın. Size güzel haberlerim var... Geçen sene temmuz ayındaki Kickstarter kampanyasından alnının akıyla çıkan Diluvion yeni trailerı ile yeniden gündeme geldi.

Oyun, hikaye olarak okyanuslar içerisinde, insanoğlundan geriye kalan son medeniyet parçaları arasında geçiyor. Dünyanın sonu bu sefer doğal afetlerin en hatrı sayılırlarından büyük seller yüzünden gelmiş. Yeryüzeyde herhangi bir kara parçası kalmamış ve insanoğlu sualtında denizaltılar, limanlar ve şehirler kurarak okyanus altında yaşamaya adapte olmuş. Tanrılar ise bütün denizlerin yüzeylerinin buz tutmasını sağlayarak insanların tekrar yüzeye çıkmasını engellemiş ve onları suyun altına hapsetmiş.

Diluvion'un denizaltımızla dünyayı keşfetmeye, diğer fraksiyonların denizaltılarıyla savaşmaya dayalı bir oynanışı var. Yapımcılar 2 boyutlu ve 3 boyutlu oynanışı denizaltı içerisinde ve denizaltı dışında olmak üzere ikiye ayırmışlar. Denizaltı gemimizi geliştirirken 2 boyuta geçen kamera, denizaltımızı kullanarak uçsuz bucaksız denizleri keşfederken 3 boyutlu dünyada bize eşlik ediyor.

Kaynak yönetimine ve yağmaladığımız eşyalara göre strateji yapacağımız oyunda pek çok farklı yeteneklere sahip mürettebat toplayabileceğiz. Ayrıca üssümüzü kurup, büyütüp, kendine has zayıflıkları ve güçlü yanları olan birçok denizaltıyı duruma göre kullanabileceğiz.

Trailer ilk başta hikayeye odaklanırken, sonrasında gelen oyun içi kareleri merak eden oyuncuları mutlu ediyor:

Tek kişilik bir tecrübe vaad eden Diluvion, bu yılın sonbaharında PC'ye çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum