Predator Thronos Oyuncu Kabininde Oyungezer PUBG Turnuvasına Davetlisiniz!

Thronos, iddialı oyuncuları ödüllü PUBG Turnuvasına çağırıyor

Oyungezer ve Acer işbirliği ile düzenlenen ödüllü PUBG Turnuvasına katılmak ve Acer'ın 150 bin lira değerindeki Predator Thronos oyuncu kabinini bizzat deneyenlerden biri olmak ister misiniz? Üstelik Acer Nitro 5 Dizüstü Bilgisayar, Acer Nitro Klavye, Predator Galea 300 Oyuncu Kulaklığı, Büyük Boy Predator Mouse Pad gibi hediyelerden birini kazanma şansına da sahip olacaksınız!

Oyungezer Thronos PUBG Turnuvası, 30 Mayıs 2019 Perşembe günü İstanbul Cevahir AVM Teknosa Mağazası’nda düzenlenecek. Etkinliğe katılan tüm oyuncular günün anısına Predator logolu T-Shirt de kazanacaklar.

Turnuvaya katılan yarışmacılar Predator Thronos oyuncu kabininde maksimum 20 dakika boyunca solo oyun modunda PUBG oynayacak ve elde ettiği skora göre sıralamaya girecek. Eşitlik durumunda "kill" ve "reward" sayısına bakılacak olan turnuvanın kazananı, içlerinde Acer Nitro 5 Dizüstü Bilgisayar, Acer Nitro Klavye, Predator Galea 300 Oyuncu Kulaklığı, Büyük Boy Predator Mouse Pad ürünlerinin isimlerinin yazdığı kapalı zarflardan birini seçecek ve kendi ödülünü kendisi belirleyecek!

Turnuva Kuralları şu şekilde:

  1. Maçlar Sanhok haritasında, oyunun belirlediği hava koşulunda oynanacaktır.
  2. Maçlar FPP görüş açısında oynanacaktır.
  3. Her katılımcı 5 dakika ayar yapma ve 25 dakika oyun oynama süresiyle birlikte toplam 30 dakika süreye sahiptir.
  4. Katılımcı turnuvadan 5 dakika önce alanda bulunmak zorundadır.
  5. Her katılımcı turnuvaya sadece 1 kere katılma hakkına sahiptir. Yarışmacı verilen süreden erken elenirse yerini sıradaki oyuncuya devreder.
  6. Oyun içerisinde elediği her rakip 10 puan değerindedir.
  7. Elendiğinde veya kendine verilen sürenin sonunda, tüm yarışmacılar, maç sonu ekran görüntüsünü alanda bulunan ilgili kişiye aldırmalıdır. Ekran görüntüsünü kişi adı ve soyadı ile kaydedilmelidir. Ekran görüntüsü alınmadığı durumda yarışma sıralamasına giremez.
  8. Günün birincisi Acer&Predator Facebook ve Instagram hesaplarından duyurulacaktır.
  9. Duyurudan sonra çekilişle ödülünü belirlemesi için, turnuva birincisi Cevahir AVM Teknosa mağazasına davet edilerek ödülü teslim edilecektir.
  10. Katılımcılar yetkililer tarafından verilen kişisel bilgi formunu doldurmakla yükümlüdür. Turnuvaya katılmayı kabul edenler aynı zamanda kuralları ve katılım şartlarını da kabul etmiş olur.
  11. Turnuvaya 16 yaşından küçükler veli izni olmadan katılamaz.
  12. Aşağılayıcı bir dil, argo ve küfür kullanan, turnuva alanında herhangi bir kişiye fiziksel veya sözlü saldırıda bulunan oyuncular uyarılmaksızın diskalifiye edilecektir.

Turnuvaya başvurmak için tek yapmanız gereken Facebook mesajımızın veya bu haberin altına PUBG'deki en sevdiğiniz haritanın ismini yazmak. Böylece turnuvaya katılacak 12 kişiden biri olabileceksiniz. Kazananlarla bu hafta sonu (18 - 19 Mayıs) irtibata geçeceğiz.

Turnuva 30 Mayıs 2019 Perşembe günü İstanbul Cevahir AVM Teknosa Mağazası’nda gün boyu sürecek, o yüzden yalnızca etkinliğine katılabilecekseniz başvurmanız rica olunur.

YORUMLAR
gezginttt
13 Mayıs 2019 16:53

dalga geçer gibi kabini vermiyorlar :d

kerkeee
12 Mayıs 2019 10:53

Erangel

Parolamı Unuttum