Prince of Persia: Sands of Time Remake, 2 Ay Ertelendi

Ubisoft da biraz soluklansın artık

Son aylarda 3 önemli yapımla oyun severlerin karşısına çıkan Ubisoft, önümüzdeki yılın ilk aylarında da Prince of Persia: Sands of Time Remake ve Far Cry 6 ile seriye devam etmek niyetindeydi. İlk olarak Far Cry 6 için bir erteleme haberi geldi. Şimdi de onu PoP: Sands of Time Remake takip ediyor.

Prince of Persia serisi Ubisoft’un 10 yıldır dönüp de bakmadığı bir seriydi. Hayranları yıllardır yeni bir oyun için bekleyip duruyordu. Ama bu seriden esinlenip oluşturulan Assassin’s Creed serisi Ubisoft adına daha öncelikli bir seri halini alınca, o beklenen oyun bir türlü gelemedi. Geçtiğimiz aylarda yeni bir PoP oyunu olmasa da yenilenen bir PoP oyunu duyurusu geldi ve serinin hayranlarını memnun etti.

Oyunun kendisinin de takipçilerini memnun edip etmeyeceğini öğrenmemize 1 ay kadar bir süre kalmıştı; fakat Prince of Persia twitter hesabından yapılan bir paylaşımla oyunun yaklaşık olarak 2 ay ertelendiğini öğrenmiş olduk.

Prince of Persia: Sands of Time Remake için yeni çıkış tarihi 18 Mart 2021 olarak duyuruldu. Ne diyelim, geç olsun güç olmasın. Kendi adıma aceleye getirilip de oyuncuları üzen bir oyundansa biraz daha geç gelip daha iyi bir oyun olmasını tercih ederim. Sands of Time Remake bunu başarabilecek mi, işte bütün mesele bu.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum