Prison Architect, Kısa Bir Süreliğine GOG’da Bedava

Yılbaşı tatili kampanyaları başladı

Bildiğiniz üzere yılın son haftalarına geldiğimizde dijital oyun satış platformlarında indirim kampanyaları düzenlenmeye başlanıyor ve bunlara bazen de hediyeler eşlik ediyor. Bu haberimiz de GOG’un kış indirimi kampanyası kapsamında ücretsiz olarak verdiği Prison Architect ile ilgili.

GOG’un kış indirimleri kampanyası dün itibariyle başladı, 4 Ocak tarihine kadar sürecek. Ülkemize özel bir yerel fiyatlandırma olmadığından GOG fiyatları bizler için görece yüksek kalıyor. Ama yine de başka yerlerde bulamayacağınız bazı oyunları (özellikle de eski oyunları) bu indirim dönemlerinde 2-3 $ gibi bir fiyatla alabilirsiniz.

Ama tabii haberimizin konusu bu değil. GOG kampanya dahilinde Prison Architect’i 5 gün boyunca ücretsiz olarak sunuyor.

Prison Architect, adının da çağrıştırdığı üzere bir hapishane yönetim oyunu. 5 yıl kadar önce çıkan oyun, o dönemlerde epey popülerlik kazanmış, sevilen bir oyun olmuştu. Sonrasında ek paketleri, yan oyunları da yapıldı. Eğer bugüne kadar kendisini deneme şansınız olmadıysa, fırsat ayağınıza kadar geldi; siz de kendi Alcatraz’ınızı kurabilirsiniz :)

Prison Architect, 21 Aralık gününe kadar ücretsiz olarak veriliyor, GOG anasayfasındaki banner üzerinden oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Sıradaki ücretsiz oyun haberinde görüşmek üzere…

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum