PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Belli Oldu

CoD: MW 2 Campaign Remastered ve Fall Guys

PS Plus Ağustos 2020 oyunları beklenenden birkaç gün erken açıklandı. Sony bu sefer de Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered vereceğini açıklayarak bir sürpriz yaptı. İkinci oyun ise önümüzdeki hafta çıkış yapacak Fall Guys: Ultimate Knockout olarak duyuruldu.

Fall Guys; çevrimiçi çok oyunculu bir oyun. 60 kişinin geriye kalan son oyuncu olabilmek için bir rekabete giriştiği oyun gayet renkli, eğlenceli mücadeleler vadediyor. Yönettiğiniz karakterleri tavşan şapkalarıyla veya ananas tasarımlarıyla özelleştirebiliyorsunuz, daha ne olsun :) Oyunun çıkar çıkmaz PS Plus ile ücretsiz olarak verilmesi de hoş bir detay oldu; çıkış günü olan 4 Ağustos’tan itibaren indirilebilir olacak.

CoD: MW 2 Campaign Remastered ise, birkaç ay önce çıkmıştı; onun da bu kadar çabuk PS Plus oyunları arasına dahil edilmesi sürpriz oldu dersek herhalde yanlış olmaz. Pek çoğumuzun bildiği ve severek oynadığı oyunlardandı CoD: MW 2. Senaryo kısmının yenilenerek gelmesi de takipçilerini sevindirmişti. Belki incelemelerde ve oyuncu değerlendirmelerinde yüksek puanlar alamadı ama yine de MW 2 ile bir kez daha buluşmak için hoş bir fırsat. CoD: MW 2 Campaign Remastered bugün itibariyle indirilebilir hale geliyor PS Plus aboneleri için.

Sony, Ağustos ayını güncel oyunlarla geçiriyor. Sıradaki oyunları merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum