PS Plus Aralık 2019 Oyunlarından Biri Titanfall 2!

Yılı iyi kapatalım demişler...

Sony, PS Plus Aralık 2019 oyunlarını ilan etti; önümüzdeki ay Titanfall 2 ve Monster Energy Supercross ücretsiz olarak paylaşılacak.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Titanfall 2, oldukça başarılı bir yapım. Metacritic’te PS4 versiyonu için paylaşılan 62 incelemenin ortalaması 89 puan, paylaşılan 1303 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması ise 8,4 puan. Bunu fazlasıyla hak eden bir oyun olduğu kanaatindeyim. Eğer bugüne kadar oynama fırsatı bulamayanlardansanız bu vesileyle siz de tecrübe etme şansına erişebilirsiniz. Hem önümüzdeki ay oyun kuraklığı da varken, boşluğu doldurmak için iyi bir alternatif olabilir.

Monster Energy Supercross hakkındaysa söylenecek fazla bir söz yok açıkçası. 2018 yılında çıkan oyunun çok iyi bir performansı sergilediğini söylemek pek mümkün görünmüyor. Nitekim bu tablo incelemelere oyuncu değerlendirmelerine de yansımış,

Önümüzdeki ayın ücretsiz oyunları 3 Aralık tarihinden itibaren indirilebilir olacak. Bakalım yeni yılda bizleri hangi oyunlar bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum