PS Plus Essential 2023 Oyunları, Resmi Duyurudan Önce Sızdı

Renkli bir liste bizleri bekliyor

PS Plus abonelerine Şubat ayında verilecek oyunların açıklanmasına 2 gün kaldı. Ama geride bıraktığımız aylardan da alıştığımız üzere, Dealabs’ten billbil-kun sıradaki oyunları yine önceden açıkladı.

Billbil-kun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; Şubat ayında PS Plus abonelerine OlliOlli World, Mafia: Definitive Edition, Evil Dead: The Game ve Destiny 2: Beyond Light’ın verileceğini söylüyor. Bir de not düşmüş, bazı bölgelerde listeye farklı bir oyunun eklenebileceğini veya Mafia Definitive Edition’ın yerine farklı bir oyun verilebileceğini belirtmiş.

OlliOlli World, geçtiğimiz yılın başarılı bağımsız yapımlarından birisiydi. Gayet renkli, keyifli bir oyun olduğunu söylemek mümkün, zaten TGA 2022 adaylığıyla da bunu perçinledi.

Mafia: Definitive Edition hakkında söylenecek fazla söz yok. Orijinal oyun birçoğumuz için unutulmaz bir tecrübeydi, bu yeniden yapım da işini hakkıyla yapıp serinin hayranlarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Evil Dead gibi kült bir serinin oyununun yapılacağını duymak sevindirse de, tercih edilen tür ister istemez kafamızda bazı soru işaretleri oluşturuyordu. Çıkışı sonrasında da ne yazık ki öyle çok ilgi çekebilen bir oyun olmadı. Ama hazır böyle ücretsiz bir şekilde oynama fırsatı sunulurken, bir şans verilebilir, neden olmasın?

Son olarak da Destiny 2 ek paketi Beyond Light var listede. Ana oyun ücretsiz oynanabiliyor zaten. O kadarı sizi kesmediyse, ek paketlere de göz atmak istiyorsanız, önümüzdeki aydan itibaren Beyond Light’ı da ücretsiz olarak tecrübe edebilirsiniz.

Şubat ayının PS Plus oyunlarını 7 Şubat’tan itibaren ücretsiz olarak PS oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ayın ortalarında da PS Plus Extra/Deluxe oyunları belli olacak, bakalım orada nasıl bir liste bekliyor bizleri.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum