PS Plus Essential Ekim 2022 Oyunları Açıklandı

Injustice 2, Superhot ve Hot Wheels Unleashed…

Bir ayın daha son haftasına geldik ve yine bir sonraki ayın PS Plus Essential oyunları belli oldu. Önümüzdeki ayın oyunları; Injustice 2, Superhot, Hot Wheels Unleashed.

Injustice 2; son yılların en başarılı dövüş oyunlarından birisi olarak değerlendirilebilir. Hem kadrosu iyi hem görsel yönü hem oynanışı başarılı hem de güzel bir hikâye modu bulunuyor. Kişisel olarak da çok sevdiğim bir oyundur, ama kızçe benden daha çok sever, Harley Quinn’i seçip seçip az pataklamadı beni :) Dolayısıyla, gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir oyun.

Superhot; anlatılmaz yaşanır tadında oyunlardan :) Minimal bir grafik tarzı benimseyen bu birinci şahıs nişancı oyunumuz, işleri ilginç kılan bir mekanik kullanıyor. Oyunda zaman sadece siz hareket ettiğinizde akıyor. Ayrıca, ne sağlık yenilemeniz ne şarjör değiştirmek gibi imkanlarınız var; sadece ölen düşmanların üzerinden aldığınız veya sağda solda denk geldiğiniz silahlardan istifade edebiliyorsunuz. Dolayısıyla her hareketinizi stratejik bir şekilde planlamanız lazım.  Bu da keyifli bulduğum oyunlardandır.

Önümüzdeki ayın 3. oyunu Hot Wheels Unleashed, Hot Wheels evreninde geçen bir arcade yarış oyunu. İster arkadaşlarınızla tek ekranda 2 kişi, ister online olarak 12 kişiye karşı yarışabilirsiniz. Kendi yarış pistlerinizi de oluşturabilir veya başka oyuncular tarafından oluşturulan pistleri de kullanabilirsiniz.

Önümüzdeki ayın oyunları, 4 Ekim’den itibaren erişime sunulacak. Ekim ayının PS Plus Extra ve Deluxe oyunları neler olacak bakalım, onları da önümüzdeki haftalarda öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum