PS Plus Mart 2020 Oyunlarında Büyük Sürpriz: Shadow of the Colossus!

Bir klasikle tanışma vakti

PS Plus'ın Mart ayında vereceği oyunlar ciddi biçimde yüzleri güldürecek sevgili Oyungezerler. Önümüzdeki ay PS4 için çok büyük bir oyun var listede, Shadow of the Colossus. Ayrıca Sonic filminin de gazıyla Sonic oynamak isteyenleri de Sonic Forces bekliyor olacak. Aslında her iki oyunun ismi de günün erken saatlerinde sızmıştı ama her ihtimale karşı resmi açıklamayı bekledik.

Her iki oyunu da 3 Mart Salı gününden 6 Nisan Pazartesi gününe kadar indirebileceksiniz.

Shadow of the Colossus'u zaten anlatmaya gerek yok, tam bir PlayStation efsanesi olan oyun artık tüm PS Plus abonelerine ulaşacak. Eğer PS3 zamanında bu müthiş oyunu oynamadıysanız ya da PS4 için Remastered olarak hazırlanan versiyonu merak ediyorsanız, son derece güzel bir fırsat sizi bekliyor.

Sonic Forces'ta da bir Sonic klasiği olarak Dr. Eggman'den dünyayı kurtarmak için kendinize bir ordu kuracaksınız. Bu oyunun da çıkış fragmanını aşağıda izlemeniz mümkün.

Bakalım Sony, bu jenerasyonun son aylarını böyle büyük klasik oyunlar vererek mi geçirecek? Bir sonraki ayın oyunlarını şimdiden merak etmeye başlayabiliriz.

YORUMLAR
zikinu
27 Şubat 2020 02:35

O nasıl heyecanlanmak Eser ahahaha.

Ghost AssassiN
26 Şubat 2020 22:56

İyi, hoş haber de pc'ye ne zaman gelecek, sen onu de hele? :D

Parolamı Unuttum