PS Plus Mart 2022 Oyunları Ark Survival Evolved ve Team Sonic Racing Olabilir

Kaynak yine Dealabs ve billbil-kun…

Geçtiğimiz aylarda PS Plus oyunlarının önceden sızmasına alışmıştık, Dealabs kullanıcılarından billbil-kun bu konuda iyi bir performans sergiliyordu. Arada 1 aylık bir boşluk bıraktı ama şimdi tekrar sahalara dönmüş gibi görünüyor.

PS Plus Mart 2022 oyunları bu akşam belli olacak. Öncesinde yine bir sızıntı durumu söz konusu oldu ve billbil-kun, sıradaki oyunların Ark Survival Evolved ve Team Sonic Racing olabileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı.

“PS5 için Ark Survival Evolved ve Team Sonic Racing almak istiyorum ama bütçem pek el vermiyor. Satın almak için sabırsızlanıyorum. Ama bir dakika, belki de önümüzdeki ayın başlangıcını beklerim” şeklinde bir mesajla bu oyunların önümüzdeki hafta PS Plus oyunları arasına katılabileceğine işaret edilmiş durumda.

Aslında Ark Survival Evolved ile ilgili iddialar bir süredir vardı zaten, bu da bir anlamda desteklemiş oluyor bu iddiayı. Team Sonic Racing ise, 2. oyun olacak gibi. Normalde 3 oyun veriliyor ve bunlardan birisi PS5 oyunu oluyordu. Mart ayında nasıl olacak bakalım. Bu akşam resmi duyuru geliyor, sorumuzun cevabını almış olacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum