PS Plus Mayıs 2020 Oyunları Duyuruldu

Şehir mi yönetirsiniz, çiftlik mi?

Birkaç gün önce PS Plus oyunları hakkında gayet şüpheli bir sızıntı bilgi (?) paylaşılmıştı. Buna göre PS Plus ile Mayıs ayında verilecek ücretsiz oyunlar Dying Light ve Dark Souls Remastered olacaktı. Herhangi bir kaynağa dayandırılmayan iddia kimi siteler tarafından resmi duyuru gibi değerlendirildi ve “PS Plus oyunları belli oldu” tarzı manşetler atılarak haberler yapıldı. Ancak baştan da tahmin edilebileceği üzere çok da sağlıklı bir iddia değildi ve haliyle bu ayın oyunlarının tutturulamadığını gördük.

Sony, PS Plus Mayıs 2020 oyunlarını açıkladı; önümüzdeki ay bizleri iki simülasyon/yönetim oyunu bekliyor: Cities Skylines ve Farming Simulator 19.

Önümüzdeki ayın oyunlarından ilki olan Cities Skylines, SimCity’nin mirasının günümüzdeki temsilcisi olarak değerlendirebileceğimiz bir şehir yönetim oyunu. İkinci oyun Farming Simulator 19 ise, adından da anlaşılacağı üzere bir çiftlik simülasyonu. Eğer yönetim/simülasyon oyunlarını seviyorsanız, önümüzdeki ay gayet güzel bir ay olacak sizler için. Dilerseniz şehrinizi nasıl büyütüp genişleteceğinize kafa yorarsınız, dilerseniz türlü türlü çiftlik aracını kullanıp tahıl üretiminden hayvancılığa tarım işleriyle meşgul olursunuz; seçim size kalmış:)

Önümüzdeki ayın oyunları 5 Mayıs’tan itibaren indirilebilir olacak. Bizleri bir sonraki ayda hangi oyunlar bekliyor bakalım, takipteyiz.

 

YORUMLAR
ocelot1789
29 Nisan 2020 19:40

Dying Light'a girdim az önce de HellRaid modumsu bir durumla oyunun içine işlenmiş sanırım ama Steam Coming Soon diyor. 

Parolamı Unuttum