PS Plus Nisan 2020 Oyunları Belli Oldu: Uncharted 4 ve Dirt Rally 2.0

Nathan Drake ile ralliye mi çıkıyoruz şimdi?

PS Plus ile Nisan ayında verilecek ücretsiz oyunların önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyordu. Ancak dün akşam bir sızıntı haber ile bu oyunlar belli oldu. Son dakika değişikliği yapmazlarsa önümüzdeki ayın oyunları Uncharted 4 ve Dirt Rally 2.0 olacak.

Sızıntının kaynağı aslında doğrudan Sony. Normalde önümüzdeki hafta Çarşamba günü paylaşılması beklenen video PlayStation Access Youtube hesabında görünüverdi. Sonrasında hatanın farkına varıp hemen kaldırılsa da dikkatli Reddit kullanıcıları önümüzdeki ayın oyunlarını çoktan not etmişler, paylaşmaya başlamışlardı artık. Ayrıca oyun haber sitelerinden bazıları da kaldırılmadan önce videoyu izlediklerini teyit etmiş durumdalar.

Oyunlara dönecek olursak, bizleri gayet iyi bir ikilinin beklediğini görüyoruz. Bu ay Shadow of the Colossus ile PlayStation’a özel oyunlardan önemli bir yapımı paylaşan Sony, önümüzdeki ay da bunu Uncharted 4 ile devam ettirecek gibi görünüyor. Uncharted serisinin dördüncü ve şimdilik son üyesi, PS4 için çıkan en iyi oyunlardan birisi olarak değerlendirilmekte (Metacritic’te PS4 oyunları sıralamasında ilk 5’te yer alıyor). PS4 neslinin son dönemlerine gelirken, halen oynamamış oyuncular için güzel bir fırsat sunulmuş olacak. Dirt Rally 2.0 için ise halihazırda oynanabilecek en iyi ralli oyunlarından birisi olduğunu söylemek mümkün.

Uzun lafın kısası PS Plus aboneleri için Nisan güzel bir ay olacak. Sonraki ay bizleri neler bekliyor bakalım, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum