PS Plus Nisan 2022 Oyunları Sızdı

SpongeBob SquarePants, Slay the Spire, Hood: Outlaws&Legends

Dealabs kullanıcılarından billbil-kun sağ olsun, aylardır PS Plus oyunlarını önceden öğrenme şansımız oluyor :) Nisan ayını da es geçmemiş, bizi bekleyen oyunları önceden açıklamış billbil-kun.

Billbil-kun tarafından yapılan paylaşıma göre önümüzdeki ayın oyunları şu şekilde:

  • Hood: Outlaws & Legends
  • Slay the Spire
  • Spongebob SquarePants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated

Yaklaşık 1 yıl kadar önce çıkan Hood: Outlaws & Legends, beklendiği gibi bir ilgi görmedi. Dolayısıyla, oyuncu topluluğunu korumak konusunda pek de parlak bir tablo ortaya koymuyor. Bu açıdan düşünüldüğünde, PS Plus ile ücretsiz olarak sunulması gayet makul, bu sayede oyuncu sayısında belki bir miktar toparlanma yaşayabilir.

Slay the Spire, son yılların en iyi kart oyunlarından birisi olarak değerlendirilebilir. Aslında kart oyunlarıyla roguelite türünü birleştiren bir oyun olarak tanımlamak daha doğru olur. Kendince yaptığı bu dokunuş, epey olumlu geri dönüşler almasını sağlamış, bir dönem gayet popüler bir hale gelmişti.

Spongebob SquarePants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated; adından da anlaşılabileceği üzere bir yeniden yapım. Genel anlamda hayranlarına hitap eden bir oyun olduğunu söylemek mümkün. İnceleme puanları yüksek olmayabilir, ama oyuncu değerlendirmeleri genel olarak pozitif.

PS Plus Nisan 2022 oyunları, yarın akşam resmi olarak ilan edilecek ve 5 Nisan akşamından itibaren de indirilebilir hale gelecek. Ne dersiniz, Nisan oyunları iyi mi kötü mü sizce sevgili Oyungezerler, yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum