PS Plus Ocak 2020 Oyunları Belli Oldu

Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Frantics…

Yeni bir yıl yeni bir heyecan diyerek beklemekteydik PS Plus Ocak 2020 oyunlarını ve bu oyunlar dün akşam belli oldu. Sony, abonelerinin karşısına bu ay Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Frantics ile çıkıyor.

Henüz oynamayanlar adına her iki tercih de iyi. Ancak geneli düşündüğümüzde ortaya beklendiği kadar parlak bir tablo çıkmadı diyebiliriz, zira pek çok kişi bu oyunları satın almış olsa gerek, en azından Uncharted serisi için böyle bir durum söz konusu.

Uncharted: The Nathan Drake Collection içerisinde ilk 3 Uncharted oyunu yer alıyor. Playstation’ın önemli serilerinden birisi. Ülkemiz oyuncuları için bir artısı da, Türkçe dublajlı oyunlar olmaları. Nathan Drake abimizle bugüne kadar tanışmamışsanız sizler için gayet güzel bir yılbaşı hediyesi olabilir.

Frantics ise PlayLink parti oyunlarından birisi. İçinde çeşitli mini oyunlar bulunuyor. Bu oyun da Türkçe dublaj ve altyazılı oyunlardan. Karakterleri de oyunları da gayet eğlenceli, özellikle birbirinize tuzaklar kurup da ayağınızı kaydırmaya çalıştığınız sahneler :)

Bu arada bir parantez açıp bir detayı daha paylaşmış olalım. PS Europe grubundaki ülkeler için ikinci oyun Goat Simulator olarak açıklanmıştı. Ancak ülkemizde onun yerine Frantics veriliyor. Daha önce de benzer bir durum olmuş ve Goat Simulator değişmişti. Bu sefer de böyle bir ihtimal olabileceğini tahmin etmiştik. Nitekim öyle de oldu.

Bu ayın PS Plus oyunları 7 Ocak’tan itibaren indirilebilir olacak. Ne diyorsunuz sevgili Oyungezerler, bu ayın oyunları nasıl? Beğendiniz mi yoksa sönük mü kaldı sizce de? Yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum