PS5'in Çıkış Oyunlarından Destruction AllStars, Şubat 2021’e Ertelendi

PS Plus aboneleri için ücretsiz olacak

Yeni nesil konsollar artık birkaç haftalık mesafedeler. Bu konsollara çıkışlarında eşlik edecek oyunlar da merakla bekleniyor. Sony cephesinde bu konuyla ilgili güncel bir gelişme söz konusu.

Daha önce konsolun çıkışına eşlik edecek oyunlardan birisi olarak sunulan Destruction AllStars’tan bir erteleme haberi geldi; oyun için 3 aylık bir erteleme olacağı ilan edildi. PlayStation Blog'ta paylaşılan duyuru metninde, oyun için ön sipariş veren kullanıcıların dilerlerse para iadesi talebinde bulunabilecekleri de belirtiliyor.

Yapılan açıklamada “Destruction AllStars, dünyanın dört bir yanından oyuncularla rekabet edeceğiniz bir oyun. PS5’teki bu kapışmayı olabildiğince çok kişinin tecrübe etmesini istiyoruz ve bunu yapmanın oyunu PS Plus üyelerimize sunmaktan daha iyi bir yolu var mı?” deniliyor. Buradan da anlaşılabileceği üzere oyun Şubat 2021'deki çıkışında PS Plus aboneleri için ücretsiz olacak.

Oyuna dair yeni bilgilerin ve yeni bir fragmanın da önümüzdeki hafta paylaşılacağı söylenmiş. Bu duyuruyla birlikte PS5'in çıkış oyunları listesinden bir oyun eksilmiş oldu. Listede başka değişiklik olacak mı bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum