PS5'te Hogwarts Legacy Oynarken DualSense Hane Renklerinde Işık Saçacak

PS5'e özel özellikler video eşliğinde tanıtıldı

Hogwarts Legacy'nin yeni PlayStation'a özel videosunda oyunun PS5'in özelliklerinden tam anlamıyla yararlanacağını gördük. 

Resmi PlayStation blog sayfasında da belirtildiği üzere oyunu PS5'te oynayan oyuncular ekstra özelliklerle karşılaşacaklar. Zaten konsolun 4K çözünürlük desteği, haptik geribildirim, 3D ses gibi özelliklerini kullanacağını bilmek şaşırtıcı değil ama örneğin DualSense'teki ışıkların seçtiğiniz haneye göre yanacak olması çok hoş bir detay olmuş.

Yani Gryfinndor ile oynarken ışık çubuğunuz kırmızı ve altın tonlarında yanarken, Slytherin'i seçtiğinizde yeşil, Hufflepuff'u seçtiğinizde sarı ve siyah, Ravenclaw seçtiğinizde mavi renklerle aydınlanacaksınız.

Oyunun büyük kısmını asa kullanarak geçireceğiniz malum, Avalanche Software de elinizde gerçek bir asa tutuyormuş gibi hissetmeniz için elinden geleni yapmış. Adaptif tetikler sayesinde de büyü yapmak daha keyifli bir hal alacak.

3D ses desteği de oyuncuları en çok etkileyecek özelliklerden biri olacakmış. Kulaklığınız olmasa bile DualSense'in hoparlörü bile sarıcı ses deneyimi yaşatacakmış.

İddialı söylemler, bekleyip ne kadarını başarabildiklerini kendimiz göreceğiz.

Hogwarts Legacy bu yılın sonlarına doğru çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum