Psikolojik Korku Oyunu The Medium'dan İlk Detaylar

Silent Hill esintileri

Inside Xbox sunumunun dikkat çekici fragmanlarından biri de The Medium'a aitti, Bloober Team'in bugüne kadarki en büyük ve en iddialı projesi olacak bu oyun. Oyunun teması perspektifin algıları nasıl değiştirebileceği üzerine kurulu; fragmandan da anlaşıldığı üzere gerilim yüklü bir psikolojik korku oyunu oynayacağız.

Bloober Team zaten son senelerde tamamen psikolojik korku türüne yöneldi. 2016'da Layers of Fear, 2017'de Observer, 2019'da Layers of Fear 2 ve Blair Witch ile türe katkılarını sunan stüdyonun oyunları çoğunlukla hedeflediği gerilimi yaşatmayı başarıyor. Aralarında özellikle de Observer'ı ayrı bir yere koyabilirim, gerçek anlamda çok iyi bir oyundu o.

Ekip The Medium ile kendilerini aşmayı hedefliyor. Oyunda hayatı gördüğü imgelemelerle alt üst olan bir medyumu, Marianne'i canlandıracağız ve iki dünyaya da erişimimiz olacak. Yani bazen gerçek dünyada, bazen ruh dünyasında bulacağız kendimizi.

Oyunun müziklerinde ise tanıdık bir isim görüyoruz, Silent Hill serisinin usta bestecisi Akira Yamaoka. Kendisi Silent Hill filmlerinde de görev yapmıştı. Oyunun müzikleri Yamaoka ve Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ellerinden çıkacak. Oyundaki Silent Hill havasının yoğunluğunu düşünürsek çok iyi bir karar olmuş bu.

The Medium, 2020 sonlarında PC ve Xbox platformlarına gelecek.

rvVVQA.jpg

rvVrof.jpg

rvVng1.jpg

rvVJ8I.jpg

rvVEbH.jpg

YORUMLAR
Ghost AssassiN
8 Mayıs 2020 22:08

Resident Evil ya da The Evil Within gibi kendimizi savunabildiğimiz bir oynanışı olursa güzel olur.

sSnake
8 Mayıs 2020 14:40

Bir Medyum Memiş oyunu.

Parolamı Unuttum