Psychonauts, Kısa Süreliğine Ücretsiz Dağıtılıyor

Bu oyun için yazılan 3.848 adet kullanıcı incelemesinden %96'sı olumlu.

Double Fine Productions tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2005 yapımı Psychonauts şu anda Humble Bundle üzerinde biz değerli oyuncular için ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Aksiyon-Macera Puzzle oyununun hikayesi ise şu şekilde;

"Razputin isimli psişik gencin hikayesine tanık olduğumuz bu oyunda karakterimiz, Psychonauts'a katılmak istiyor ve gizli eğitim tesislerinden olan Whispering Rock Psişik Yaz Kampı'na giriyor. Bu kamp üstün yetenekleri olan gizli ajanlar tarafından yönetiliyor. Karakterimiz oradaki öğrencilerin beyinlerinin çalındığını öğreniyor ve bu yüzden psişik güçlerini kullanarak onları bu durumdan kurtarmaya çalışıyor.

Tüm bu hikayeye odaklanırken zihinsel iblislere karşı savaşın, gizli anılarınızı ortaya çıkarın ve bilinçaltınızın fantastik alanını keşfedin. Son olarak, Psychonauts'a katılın!"

Ayrıca, oyun normal şartlarda Humble Bundle üzerinden 9.99 dolarlık fiyat etiketiyle satılırken, Steam üzerinde 18 TL gibi uygun bir fiyata satılıyor. 19 Nisan 2005 çıkışlı bu oyunun üzerinden 12 yıl kadar uzun bir süre geçmesine rağmen Steam incelemelerinde 3.848 oy ile Son Derece Olumlu inceleme puanını kazanmış durumda.

Son olarak, Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu oyunu Steam üzerinden kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Yalnız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor zira oyunun ücretsiz kampanyası 16 Eylül yani Cumartesi günü Türkiye saati ile 20:00'da sona erecek. Oyunun ücretsiz kampanyasının bulunduğu sayfaya  buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum