Psychonauts VR’ın Oynanış Videosu Harika Görünüyor

Alacağın olsun Tim…

Tim Schafer’ın mizah anlayışını çok sevdiğimden Double Fine Games’in bende çok ayrı bir yeri var. Firmanın şimdiye dek çıkardığı tüm oyunları oynadım sanırım ve aralarında beğenmediklerim çok nadir. Ama ilk göz ağrıları Psychonauts’ın yeri bambaşka. O nedenle Psychonauts'ın VR oyunu Rhombus of Ruin duyurulduğundan beri karalar bağladım, çünkü hiçbir zaman oynayamayacağımı biliyorum.

İşin kötü tarafı Double Fine geçen gün Rhombus of Ruin için bir pre-alpha oynanış videosu yayınladı ve resmen kanayan yarama bıçak sapladı. Çünkü oyun kesinlikle çok ama çok iyi görünüyor.

İlk Psychonauts’ın bittiği noktadan başlayan Rhombus of Ruin’de öğretmenlerimiz Milla, Koç Oleander ve Lili ile birlikte bir kurtarma görevine giden Razputin’i kontrol ediyoruz. Genel olarak sadece uçakta emniyet kemerimiz bağlı vaziyette, kalkıp gezemeden oynuyoruz ama gerek seslendirmeler, gerek grafikler, gerek göndermeler ve tabii ki esprilerle beni benden aldı bu VR tecrübesi. Sonraki bölümlerde neler olacağını merak ediyorum doğrusu.

Psychonauts VR: Rhombus of Ruin bu yılın sonlarına doğru Playstation VR için çıkmış olacak (ve hiçbir zaman oynayamayacağım!!!). Psychonauts 2 ise 2018 yılı içerisinde PC ve konsollara gelecek (İşte bunu kaçırmayacağım, mehehe!).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum