Advertisement

PUBG'nin Mavi Bölgesi Artık Daha Ölümcül Olacak

Mavi bölge cıs yapar

Bluehole bir süre önce PlayerUnknown's Battlegrounds'a yıl sonuna kadar artık canlı yama yapılmayacağını açıklamıştı ama araya bir tane daha değişiklik sıkıştırmayı başarmış gibi görünüyor.

Test sunucularında denenmeye başlayan bu güncelleme mavi bölgeyi eskisine oranla çok daha ölümcül hale getiriyor. Oyuncuların uzun zamandır talep ettikleri bu değişiklik sayesinde artık mümkün olduğunca uzun süre mavi bölgede kalıp da son anda güvenli bölgeye geçme taktiğinin de önüne geçilmiş olacak. Steam sayfasından yapılan açıklamada "bu yeni güncelleme sayesinde özellikle de oyunun orta ve son aşamalarında oyun alanının dışındaki düşmanlarla uğraşmak yerine, oyun alanı içinde yakın mesafe çatışmalara daha fazla odaklanabileceksiniz" denilmiş.

Elbette bu güncelleme oynanışı ciddi biçimde etkileyecek bir güncelleme olduğu için bir süre test edilmesi gerekebilir, zaten Bluehole da test sunucularında bu yeniliği deneyen oyuncuların fikirlerini öğrenmek istiyor. Yama notlarında mavi bölgedeki zararın ne kadar arttırıldığı belirtilmemiş, ama test edenler arasında mutlaka matematiksel hesap yaparak açıklamada bulunacaklar çıkacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum