PUBG'ye ''Bomba' Gibi Bir Savaş Modu Geliyor

Tavamız da eksik olmasın tabii...

 PUBG'ye düzenli olarak eklenen (geçici olarak) Savaş Modları'nın bir yenisi daha duyuruldu. Bir sonraki savaş modu tamamen patlayıcı bombalar ve molotoflar üzerine olacak. Bu iki bombaya ek olarak oyuncuların envanterinde bir de tava bulunacak.

Türkiye saatiyle sabah 5'te açılacak oyun modunu 13 Ağustos sabah saat 5'e kadar doya doya oynayabileceğiz. Bu savaş modunda oyunculara 20 el bombası, bir molotof kokteyli ve tava verilecek. 10'ar kişiden üç takımın kazanan taraf olmak için mücadele edeceği bu savaş modu sadece Erangel'de (ilk PUBG haritası) oynanabilir olacak.

Oyuna direkt olarak seviye üç eşyalarla başlayacağız ve bu modda düşme olmayacak. Yani öldürücü hasarı yiyen oyuncular direkt olarak ölüp tekrardan uçaktan atlamak zorunda kalacak. Bir düşmanı elimine etmek takımınıza üç puan kazandıracak ve 100 puana ulaşan ilk takım zaferi elde eden takım olacak. Eğer oyun süresi dolduğunda taraflardan hiçbiri 100 puana ulaşamamışsa en çok puana sahip olan takım kazanacak.

Dodgebomb (bizdeki karşılığı yakartop, hatta aslında bu durumda yakarbomba ehehe) isimli bu oyun modunda kırmızı alan olmayacak ve hava durumu da hep güneşli olacak. Yerlerde de boşuna silah falan aramayın çünkü çıkmayacaklar, keza araçlar da kapalı. Tabii bir sürü başarısız bomba atma denemesi ve trollük çalışmalarının önüne geçmek için takım arkadaşına hasar verme de kapalı. Bununla birlikte tabii ki kendi bombalarımız bize hasar verecek.

PUBG'den gelen açıklamaya göre ilk etapta sadece Avrupa, Asya ve Batı Amerika'daki sunucularda hem üçüncü tekil kamera seçeneği hem de birinci tekil kamera seçeneği bulunacak. Diğer sunucularda üçüncü tekil kamera zorunlu olacak.

Dördüncü sezondan sonra PUBG oynamayı bırakmıştım ve o dönemin savaş modlarından sadece pompalı tüfek modu keyif aldığım bir tecrübe olmuştu. Bu mod da kulağa bir hayli eğlenceli geliyor. Bir deneyin derim sevgili Oyungezerler.

Yeni metada durumlar nedir tam olarak bilmiyorum, ancak eskiden pek çok takipçimize zafer kapılarını aralayan şu videomuzu da aşağı bırakayım ben. Belki yeni oyuncular için yardımcı olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum