PUBG, Yeni Güncelleme İle Apex Legends Benzeri ''Ping'' Sistemine Kavuşuyor

Yeni silah ve mekanikler de cabası

Respawn Entertainment’ın hit oyunu Apex Legends, son dönemlerde yoğun kan kaybı yaşamış olsa da battle royale türüne getirdiği yenilikler ile adından bahsettirmeye devam ediyor. İlk önce Fortnite’ı “respawn” sistemi ile tanıştıran oyun şimdi de PUBG’nin ping sisteminin gelişmesinde büyük rol oyunamaya hazırlanıyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, etkisini kaybeden battle royale oyunlarından biri olsa da getirdiği yenilikler ile oyuncularını tatmin etmeye devam ediyor. Patch 30 ile gelecek yenilikler ile oyunun çehresini değiştirmeyi hedefleyen yapımcı firma, efsanevi Desert Eagle’ı (a.k.a Deagle) oyuna ekleyecek.

Bununla birlikte oyuncular artık haritalarda “Flare Gun” yani işaret fişeği bulabilecek. Bu işaret fişeğini attığınızda, oyuna yeni eklenen BRDM-2 adlı taarruz aracı ayağınızın dibine iniş yapacak. 


Gelen en büyük yeniliklerden biri ise Apex Legends’ın içerisinde bulunana benzer yeni ping sistemi oluyor. Bu yeni sistem sayesinde oyuncular takımdaki herkese basit mesajlar gönderebilecek. Epey kullanışlı olan bu sistem son dönemlerde CS:GO Danger Zone ve Fortnite gibi oyunlara da eklenmiş durumda.

Yama notlarında en çok dikkat çeken mekanik değişikliği ise köşelere tutunma sistemi olacak. Yani artık uzak bir yere zıpladığınızda köşeye tutunup yukarıya çıkabileceksiniz.

Patch 30 ile gelecek tüm yenilikleri buradaki makaleden okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum