PUBG'ye 8v8 Ölüm Maçı Modu Geliyor

PUBG Corp.'tan ilginç karar

Son dönemlerde FPS Shooter oyunlar gündemden düşmüyor. Call of Duty: Modern Warfare'in battle royale modu, Riot Games'in FPS girişiminin eleştirileri ve CS:GO'nun Steam rekorunu kırmasının ardından sıra PUBG'ye geldi. Özünde bir battle royale oyun olan PUBG, FPS dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor.

6.2 güncellemesi ile birlikte yeni oyun modlarına kavuşacak olan PUBG, oyunculara ölüm maçı seçeneği sunacak. 8 kişilik iki takımdan oluşacak bu ölüm maçında sadece FPS kamera kullanılacak. Haritaların ise alışılagelmiş bölgelerin minyatür versiyonları olacağı söyleniyor.

Her FPS oyununda olduğu gibi bu modda da yeniden doğma (respawn) sistemi olacak ve takım arkadaşlarınıza zarar veremeyeceksiniz. 8 farklı ekipman seti seçeneği sunacak oyunda Boost Gauge ismi verilen bir sistem de bulunacak. Bu barı asistleriniz ve aldığınız kill'ler ile doldurarak daha hızlı can doldurabileceksiniz.

PUBG, videoyu yayınladığı gönderideki açıklamada battle royale severlerin endişe yapmaması gerektiğini de belirtmiş. Yeni bir CoD olmak için çabalamayacak gibi görünen firma, battle royale türünü merkezinde tutarak hayatına devam edecek. Öte yandan bu modun oyuncular için çok verimli bir alıştırma alanı olacağı görülebiliyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum