PUBG'ye Klan Sistemi Mi Geliyor?

Veri madencileri yeni detaylar keşfetti.

PlayerUnknown’s Battlegrounds'un PC oyuncuları, bir süredir sıkça talep ettikleri klan sistemine kavuşacak gibi görünüyor. PlayerIGN isimli güvenilir veri madencisinin bulgularında, oyuncular için hazırlanan özel klan isimleri gibi detaylar ortaya çıkmış.

PlayerIGN, daha önce PUBG Global Championship kostümlerini resmi açıklamadan önce keşfetmeyi başarmıştı. Bu sebeple kendisi PUBG topluluğu arasında güvenilir bir isim olarak biliniyor. Oyunun yeni klan sistemini keşfettiğini açıklayan veri madencisi, kendi Twitter hesabı üzerinden bulgularını paylaştı.


Veri madencisinin paylaşımlarına göre klan kurmanın maliyeti 5000 BP olacak. Klanlar 20 kişiden oluşabilecek ve rekabetçi puanları bulunacak. Klanların isimleri oyuncuların isimlerinin hemen önünde otomatik olarak belirlenecek ve yöneticiler oyunculardan katılım için özgeçmiş alabilecek.

New stuff on Clan System:

- 5,000 BP COST
- Title: 2-15 char., 6 num.
- Tag: 2-4 char.
- Slogan: 30 char.
- Presentation: 180 char.
- Members: 20
- "recruits" & "'résumés"

[Also 'No Clan' labels were found on the Leaderboard (removed)-- Clan could be linked with the new Ranked] pic.twitter.com/Yd2osfZ4cS

— PlayerIGN (@PlayerIgn) November 7, 2019

PlayerIGN'in bulguları arasında klan sloganı, klan seviyeleri ve rozetler gibi detaylar da bulunuyor. Sizce bu yenilikler son dönemlerde kan kaybeden PUBG'nin tekrar yükselişe geçmesine yardımcı olacak mı?

YORUMLAR
felekef
12 Kasım 2019 04:14

şu bulguları bir de linklendirseniz ...

Parolamı Unuttum