Quake, 25. Yıl Dönümünde Yenilenen Grafikleriyle Geri Döndü

Eski dostu özleyenleri ekran başına alalım

Bir dönemler ortalığı sallayan oyunlardandı Quake. Gel zaman git zaman eski popülerliğini yitirdi. Ama halen pek çok oyuncu için ayrı bir yeri var, onu da belirtmeden geçmemek lazım. İşte bu eski dostumuz, güncellenmiş haliyle bir kez daha arz-ı endam ediyor.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ertelen QuakeCon, bu yıl geri döndü. Quake serisinin 25. yıl dönümü kutlanırken, ilk oyunun yenilenmiş grafiklerle tekrar çıkış yaptığı da ilan edildi.

Günümüz FPS’lerinin atalarından birisi olan Quake; 4K çözünürlük, geniş ekran desteği ve genişleme paketleriyle birlikte geri dönmüş oldu.

Güncellenmiş haliyle Quake; PC, Xbox, PS4 ve Nintendo Switch için çıkış yaptı. Yeni nesil konsollara da geleceği açıklandı.

YORUMLAR
Norrec_
24 Ağustos 2021 12:14

Allah aşkına yenilenen grafik dediğimiz şey aynı eski grafik yani. oyuna remake lazım iken adamlar hala 3-5 kişiyi sevindirme peşinde nostalji ise ok bizde yaşadık ama hala aynı baklayı yemek can sıkıyor. adam gibi yenileyin şu oyunu yeniden yapın doom eternal gibi. bu ne ya yıl 2021 oynanışa grafiklere bak. kocaman bir stüdyo bu kadar mı boş bir işe imza atar.

Parolamı Unuttum