Quake Champions'ın Yeni Fragmanı Teke Tek Düello Modunu Gösteriyor

Tam bir yetenek gösterisi

Quake Champions "ben yalnız tabancayım, karşımda da aynısını görmek isterim" diyenleri de unutmuyor elbette, oyunda teke tek kapışmak isteyenler için 1'e 1 Düello modu mevcut. Yani aslında bunun çok sayıda kişiyle oynarken intikam amacıyla hırs yapıp tek bir adamın peşine düşmekten pek de farkı yok, ama en azından diğer rakipler için arkanızı kollamaya gerek kalmayacak tabi ki.

Bu modda oyuncular üç tane şampiyon seçiyorlar ve üç oyunun ikisini alan galip geliyor. Bu üç şampiyonu seçerken oyun stilinize en uyan isimleri seçmeniz, ama aynı zamanda rakibin seçimini de göz önünde bulundurmanız lazım demiş id Software. Buna göre maçlar şu şekilde gelişiyor:

  • Öncelikle açmış olduğunuz şampiyonlar arasından üçünü seçiyorsunuz, rakibiniz de aynısını yapıyor. Oyuncular birbiriyle aynı şampiyonları seçebiliyorlar, bu konuda bir kısıtlama yok. Önce ilk oyuncu seçiyor, sonra ikinci. Sonra sıra 2-1, 1-2 şeklinde devam ediyor.
  • İlk raund başladığında üç karakterden birini seçiyorsunuz ama rakibin hangi karakteri seçtiğini göremiyorsunuz. Ölen karakter oyundan çıkmış oluyor ve oyuncu kalan karakterleri arasından seçim yaparak devam ediyor.
  • Bir oyuncunun üç şampiyonu da öldüğünde o raund tamamlanmış oluyor. Bir sonraki raund yine seçtiğiniz üç şampiyon arasından hangisiyle başlayacağınızı belirlemeniz ile başlıyor. Düello bitene kadar başta seçtiğiniz şampiyonları değiştiremiyorsunuz.

Aşağıda, yayınlanan fragmanı izleyebilir ve "bunu ben de denemek istiyorum" diyorsanız hemen Quake Champions betasına katılabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum