Quake II, Geliştirilmiş Versiyonuyla Bir Kez Daha Oyun Severlerle Buluştu

Beklenen haber geldi

Haziran ayının sonunda G.Kore’de Quake II Enhanced isimli bir oyunun derecelendirildiği görülmüştü. Bu durum, QuakeCon’da bir duyurunun yapılabileceğini akıllara getirmekteydi. Dün de bununla ilgili bir iddiayı sizlerle paylaşmıştık. Dealabs’ten billbil-kun; Quake II’nin yenilenmiş halinin QuakeCon’un başlangıç saatinde satışa sunulacağını söylüyordu ve bir kez daha iddiasının doğru çıktığını görmüş olduk.

QuakeCon açılışında gelen duyuruyla; Quake II’nin geliştirilmiş şekilde yeniden çıkışıyla sahalara geri döndüğü ilan edildi.

Quake II’nin bu yenilenmiş versiyonu; geniş ekran ve azami 4K çözünürlük desteği, geliştirilmiş modeller, iyileştirilmiş düşman animasyonları, iyileştirilmiş ve yenilenmiş yapay zekâ davranışları, geliştirilmiş sinematikler, dinamik ve renkli ışıklandırma, kenar yumuşatma, alan derinliği, çevrimiçi çok oyunculu mod desteği gibi geliştirmeler ve iyileştirmeler sunuyor. Oyuna çapraz platform desteği de gelmiş durumda.

Quake II, 18 hikâye bölümü ve 7 ölüm maçı haritasına sahip “The Reckoning” ile 15 hikâye bölümü ve 14 ölüm maçı haritasına sahip “Ground Zero” dahil iki orijinal görev paketini de içeriyor. Bunların yanına bir de MachineGames tarafından geliştirilen 28 hikâye bölümü ve bir çok oyunculu ölüm maçı haritasından oluşan “Call of the Machine” genişleme paketi eklenmiş bulunuyor.

Quake II Enhanced; orijinal oyunun Nintendo 64 portunu da içeriyor. Oyun hakkında daha detaylı bilgilere şu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Quake II Enhanced; PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Switch için çıkmış bulunuyor. Tahmin edilebileceği üzere çıkışıyla birlikte Game Pass kütüphanesine de eklenmiş oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum