Quantic Dream, Mizahi Yönü Öne Çıkan İkinci Bir AAA Oyun Daha Geliştiriyor

The Dark Sorcerer'ı hatırladınız mı?

Hikaye oyunlarıyla ünlü olan Quantic Dream'inm Star Wars Eclipse ismindeki yeni Star Wars oyununu geliştirdiğini duymak bizi heyecanlandırmıştı. Star Wars Eclipse'i The Game Awards'ta duyurulmadan günler önce açıklayan @AccNgT Twitter hesabı, şimdi de Quantic Dream'in ikinci bir AAA oyun daha geliştirmekte olduğunu söylüyor.

Bu ikinci oyun, The Dark Sorcerer teknoloji demosuna dayanıyormuş. Detroit: Become Human da Kara ismindeki teknoloji demosundan hayata geçmişti.

Bu yeni oyunun mizahi yönü öne çıkaracak bir oyun olduğunu, Paris'teki ana ekip tarafından geliştirilmekte olduğu ve Star Wars Eclipse'ten daha gelişmiş teknolojiler kullanılacağı da söyleniyor.

The Dark Sorcerer teknoloji demosu 12 dakikalık bir videoydu ve burada bir büyücüyü kara büyü yaparken görüyor, sonrasındaysa bunun bir film seti olduğunu öğreniyorduk.

Eclipse'in çıkışına en az 2-3 sene olduğu söyleniyor, Quantic Dream'in bu kadar süreyi boş geçeceğini hiç sanmıyorum. O yüzden bu yeni oyunun çıkışı Eclipse öncesinde gerçekleşebilir bence.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum