Quantic Dream Oyunları, Steam'deki Yerlerini Aldı

Demoları indirmeye açıldı

Quantic Dream tarafından geliştirilen Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human geçtiğimiz yıl sürpriz bir açıklamayla PC için de yayınlanmış ve Epic Games Store aracılığıyla bizlere sunulmuştu. Hatta bu oyunlar henüz ön siparişteyken Epic Games Store'un ilk mega indirimi başlamış ve bu indirim ön sipariş oyunlarına da etki ettiği için çoğumuz Detroit'i 20, diğer oyunlarıysa 40 lira gibi cüzi miktarlara satın alabilmiştik.

Geçtiğimiz günlerde Beyond: Two Souls Steam veritabanında ortaya çıkmıştı ve bu da bize QD oyunlarının gelişinin yakın olduğunu gösteriyordu. Bugün tüm bu oyunların Steam çıkış tarihleri belli oldu: Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human 18 Haziran tarihinde Steam üzerinden de satışa sunulacak. Detroit, 12 Aralık 2019'da EGS üzerinden yayınlanmıştı, bu sayede exclusive anlaşmasının bir yıllık olmadığını da anlamış olduk.

Oyunların demoları da Steam üzerinden indirmeye açıldı, fiyatları da muhtemelen Epic Games Store'daki mevcut fiyatlarla aynı olacaktır. Demoları indirmek için aşağıdaki sayfaları kullanabilirsiniz:

Beyond: Two Souls

Heavy Rain

Detroit: Become Human

YORUMLAR
anonymous
27 Mayıs 2020 04:11

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum