Quentin Tarantino'nun Star Trek Filmi 18+ Olacak

Tarantino'dan başka türlüsü beklenemez

Star Trek hayranlarını heyecanlı bir dönem bekliyor. Usta yönetmen Quentin Tarantino, bir Star Trek filmi üzerinde çalışıyor, bu bir sır değil. Filmin ne zaman geleceğini henüz bilmesek de Tarantino projenin devam ettiğini her fırsatta belirtiyor. Ünlü yönetmen yaptığı son açıklamada filmin senaryosu ve yaş sınırıyla ilgili konuştu. 

Bundan yaklaşık on yıl önce Star Trek filmleri yeni bir döneme girdi. J.J. Abrams tarafından yeniden çekilen seri büyük başarılara imza attı. Ne yazık ki 2016 yılında çıkan Star Trek: Beyond olumlu yorumlar almasına karşın gişede beklentilerin altında kalınca Paramount Stüdyoları projeyi askıya aldı. Fakat Tarantino'nun Star Trek'e gelişiyle birlikte Trekkieler için her şey yeniden başlayabilir. 


Çekeceği Star Trek filmi konusunda oldukça umutlu olan Quentin Tarantino, Empire'a yaptığı son açıklamasında filmin kesinlikle 18+ olacağını vurguladı. "Bu film 18+ olacak. Eğer ben yapıyorsam, filmin 18+ olmaktan başka şansı yok. Şu an için ortada bir senaryo mevcut. Fakat benim onun üstüne biraz daha düşmem gerekiyor. Henüz bunu yapabilmiş değilim." diyen deneyimli yönetmen filmle ilgili ilk umut ışığını yaktı, yakında daha fazla detay öğrenme şansına da erişiriz diye düşünüyorum.

Quentin Tarantino'nun sıradaki filmi Once Upon a Time in Hollywood, 23 Ağustos 2019'da vizyona girecek. Tarantino'nun bu filmin ardından Star Trek konusuna yoğunlaşacağı gelen haberler arasında. Bakalım Quentin Tarantino imzası taşıyan, 18+ bir Star Trek bizlere neler yaşatacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum