Radish Tools İle The Witcher 3 İçin Kendi Görevlerinizi Oluşturabilirsiniz

Oynamaya doyamayanlar, kendi görevlerini tasarlayabilir artık:)

The Witcher 3, yalnızca çıktığı dönemin değil tüm zamanların en iyi oyunlarından birisi olarak kabul ediliyor. Gerek ana oyunla gerek ek paketlerle yüzlerce saatlik oyun tecrübesini geride bıraktı oyun severler. Ama bu yeterli gelmiyor olsa gerek ki yeni modlarla bu süreyi uzatmaya çalışıyor pek çok oyuncu.

İşte bu hayran yapımı modlardan birisi ile The Witcher 3 tecrübenize farklı bir dokunuş yapmanız mümkün. Rmemr rumuzlu kullanıcı tarafından paylaşılan 'radish tools', mod geliştirenlere yeni hikayeler, yeni görevler oluşturma imkânı veriyor. Modun tanıtımı için bir video da paylaşılmış durumda:

Tabii, bu tarz araçları kullanıp yeni senaryolar her önüne gelenin yapabileceği bir şey değil, bir miktar tecrübe gerektirdiğini tahmin edebilirsiniz. Rmemr, henüz bu paketin kullanımı ile ilgili bir kılavuz hazırlamamış. Topluluk üyelerinden geri dönüşler alarak bir bilgi havuzu oluşturmak istediğini belirtmiş. Dolayısıyla tecrübeli mod geliştiricilerinin desteğini bekliyor.

İlginizi çekiyorsa söz konusu moda şu sayfadan erişebilir, şansınızı deneyebilirsiniz. Kim bilir, belki aramızda hikaye yazmak konusunda çok maharetli isimler vardır, bizlere de keyifle oynanacak görevler sunarlar, ne dersiniz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum