Rage 2’de NBA Tarzı Yorumlar İster Miydiniz?

Bethesda'nın yalancısıyız...

Dün 1 Nisan olunca, paylaşılan haberlere biraz mesafeli yaklaşmak durumunda kalıyoruz ister istemez. Bu haberlerden birisi de Rage 2 ile ilgiliydi.Paylaşılan bilgiye göre Rage 2'de NBA Jam serisinde yaptığı seslendirmeler ile bilinen Tim Kitzrow'un Rage 2'de NBA'vari yorumlarla yer alacak.

Gayet 1 Nisan şakası olabilecek potansiyele sahip bir haber, öyle değil mi:) Ancak Bethesda bunun bir şaka olmadığı konusunda bizleri temin ediyorlar, hatta resmi Youtube hesaplarında bununla ilgili bir videoya da yer vermiş durumdalar:

Videoda da görüldüğü üzere Kitzrow yine ikonik yorumlarını kullanıyor, zaten yeterince renkli görünen Rage 2'ye bir de kendi rengini katıyor. Eğer oyununuzda Kitzrow'un yorumcu olarak yer almasını istiyorsanız, ön sipariş vermeniz gerekecek gibi duruyor, tabii planda bir değişikliğe gitmezlerse

Haberin doğruluğuna halen şüpheyle yaklaşanlardansanız, gerçek olup olmadığını görmek için az bir süre kaldı; Rage 2 önümüzdeki ay, 14 Mayıs'ta oyunseverlerle buluşacak. Merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum