Rainbow Six Extraction'dan Yeni Bilgiler Ve Oynanış Videosu Geldi

Dört ana bölge, 12 harita

Rainbow Six aleminin en yeni oyunu olacak Extraction'dan yeni detaylar geldi. Şu ana kadar oyun hakkında heyecanlanmadıysanız, bu yeni detaylar sizleri heyecanlandıracak gibi görünüyor. En azından benim yaşadığım tecrübe böyle oldu diyebilirim.

Bildiğiniz gibi oyun, PvE odaklı co-op bir mantık ile çalışıyor. Yeni videodan öğrendiğimiz kadarıyla seçebileceğimiz 18 Rainbow Six Siege operatörü bulunacak oyunda. Hatırlarsanız Ubisoft, Extraction'a özel operatörler üretmeyeceğini açıklamıştı. Yani tanıdığımız ve hakim olduğumuz karakterlerin büyük bir kısmı oyun içerisinde olacak.

Amerika'nın dört ana bölgesinde bulunacak 12 haritada geçecek maceralarımız. Bu maceralar içerisinde 13 dinamik görev hedefimiz de bulunacak -ki bunların en ilginci MIA görevleri gibi geldi bana. Bu görevde, saldırı esnasında kaybettiğimiz operatörlerimizi kurtarmaya çalışacağız zira kurtarmadığımız sürece bu karakterler için açtığımız güncellemeleri kullanmak mümkün olmayacak.

Videodan anlaşıldığı kadarıyla bu güncelleme işi büyük bir önem arz ediyor. Örneğin Vigil tam seviyede tüm takımını görünmez yapabilirken, Sledge balyozu ile çok daha güçlü canavarları sersemletebiliyor. Yani yaptığımız görevlerin ve güncellemelerin önemi oyun içerisinde inanılmaz önemli olacak.

Buna ek olarak görevler esnasında kullanabileceğimiz farklı farklı silahlar ve 15 REACT teknolojisi bulunacak. Bu teknolojiler, operatörlerimizin ekipmanlarına ek olarak seçilerek alınacak. Örneğin videoda, hızlı düşmanları yavaşlatabilecek yapıştırıcı bombalarının işleyişini görüyoruz.

Bu yeni video ve detaylar şahsen beni bir hayli heyecanlandırdı. Bakalım 2022 yılının Ocak ayında çıkış yapacak oyun bu heyecanımız boşa çıkacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum