Rainbow Six Siege'in Avustralyalı Operatörleri Sızdı!

Mozzie ve Gridlock'a merhaba deyin

Ubisoft Rainbow Six Siege oyuncularına ipuçları bırakmaktan vazgeçmiyor. Operation Windbastion güncellemesi ile gelen Fortress haritasındaki gizemlerin çözülmesi çok uzun sürmemişti. Keşfedilen delillerin tamamı Avustralya'ya işaret ediyordu.

Geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinden paylaşılan bir fotoğraf, bu iddiaların doğruluğunu kanıtlar nitelikte. Yeni Avustralyalı operatörlerimizi içeren fotoğrafta, Mozzie ve Gridlock'un ekipmanlarını tanıma fırsatımız da oluyor.

Fakat önce fotoğrafta, karakterlerimizin arkasında bulunan bölgeden bahsedelim. Burası yeni operasyon ile gelecek yeni bir harita olabilir. Öte yandan yapılan yorumlara göre Kanal haritasının da güncelleme görmesi mümkün.

Y4S1 Leak from r/Rainbow6

Gelelim yeni operatörlerimize... Saldırı kısmında bulunacak olan Gridlock'un elektronik tuzağı, üzerinden geçen rakip oyunculara zarar vererek yüksek bir ses çıkaracak. Eğer bu bilgiler doğru ise "flank" yapmak isteyen rakipler artık eskisinden daha çok zorlanacak.

Savunmaya eklenecek olan Mozzie'nin tuzağı ise üzerinden geçen drone'ların kontrolünü almasını sağlayacak. Bu da haliyle savunma oyuncularının daha fazla görüşe sahip olacağı anlamına geliyor.

Peki ama ortaya atılan fotoğraflar ve bilgiler ne kadar doğru? Öncelikle düşük çözünürlüklü fotoğrafların Rainbow Six Siege "sızıntı" aleminde genellikle doğru bilgilere işaret ettiğini belirtelim. Yine de karakter tasarımlarındaki bazı ince detaylar bu fotoğrafların gerçek olmadığına işaret ediyor.

Siz neler düşünüyorsunuz? Sizce fotoğraf gerçek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum