Advertisement

Rainbow Six Siege'in Hedefinde 100'den Fazla Operatör Var

Ubisoft'un son yıllardaki en uzun ömürlü oyunu büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

 Oyun dünyasına çalkantılı bir giriş yapan ve pek çok Ubisoft gibi potansiyelinin altında kalan Rainbow Six Siege, muhteşem bir şekilde geliştirildi, defoları giderildi ve bugün oldukça popüler bir oyun haline geldi. Üstelik övgüyü de gerçekten hak eden, taktiksel bir oyun var karşımızda.

Oyunun marka müdürü Alexandre Remy, PC Gamer'a verdiği röportajda "Oyunda 50-100 tane operatör olmasını istiyoruz. Ancak 100 de bir üst sınır değil. Daha fazlası neden olmasın?" dedi. Rainbow Six Siege'de şu an için 28 tane operatör bulunuyor ve sene sonuna kadar 8 yeni operatör de oyuna eklenecek. Dünyanın her yerindeki özel güçlerden seçilen ve oyuna eklenen operatörler arasında hala Türk yok, ancak o da yakındır gibi duruyor sanki. En azından bu açıklamadan sonra biraz umutlanmadık desem yalan olur.

Rainbow Six Siege'in Oyuncu Sayısı 20 Milyonu Aştı!

Oyunu daha derin ve stratejik bir hale getirmek istediklerini söyleyen Remy, operatör sayısındaki artışla bariz taktikleri ortadan kaldırıp stratejinin ve takım oyununun öne çıkmasını sağlamak istediklerini söyledi. Gerçi Siege'de şu an bile bu iki detay zirvede. Remy MOBA türündeki oyunları örnek verirken bu oyunlarda çok sayıda şampiyon olduğunu, ancak oyunların hala eğlenceli bir şekilde işlediğini de sözlerine ekledi.

Bakalım Rainbow Six Siege yeni operatörlerle birlikte taze kalıp yıllara meydan okumayı başarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum