Rainbow Six Siege'in Yeni Operasyonu İle Avustralya'ya Gidiyoruz

Pek sürpriz olmadı..

Rainbow Six Siege'in yeni operasyonunun Avustralya'da geçeceğini hepimiz biliyorduk. Ubisoft, yine de kimsenin içerisinde şüphe bırakmamak için bir tweet ile bu iddiaları doğruladı.

"G'day" başlıklı tweet'in içerisinde "kanguru geçebilir" işaretçisi bulunuyor. Kangurunun hangi ülkenin simgesi olduğunu tartışmaya gerek yok sanırım. Tabi ki Burkina Faso.

R6'nın en büyük espor organizasyonu Six Invitational, 15 Şubat'ta kapılarını açacak. 4. Sene içeriklerinin ve yol haritasının tanıtılacağı bu etkinlikte bol bol Avustralya içeriği ile karşılaşabileceğimizi düşünüyoruz. R6'nın resmi Twitter hesabını mutlaka takibe alın.

Geçtiğimiz haftalarda Mozzie ve Gridlock adı verilecek iki yeni Avustralyalı operatörümüzün ekipmanlarını ve özelliklerini paylaşmıştık. Pro League setlerinin görüntülerini paylaşan Reddit kullanıcıları, Clash'ın şapkasındaki Avustralya bayrağına da dikkat çekiyor. (Fotoğraflar Imgur'a yüklü olduğu için VPN açmanız gerekiyor)

Avustralya beraberinde pek çok denge güncellemesi de getirecek. Eğilme/Çömelme spam'ine bir çözüm arayan Ubi yapımcıları, Lord Tachanka'ya düzenleme getirileceğini de açıklamıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum