Rainbow Six Siege Oyuncuları, Dost Ateşinin Affedilmesini İstiyor

Ubisoft tarafında sessizllik sürüyor!

Her online FPS oyunda olduğu gibi Rainbow'da da bazı kişiler aynı takımda olduğunuz halde sizi öldürmekten bir hayli zevk alabiliyor. Takım arkadaşlarını öldüren oyuncular için yeni ban sisteminin uygulanmasının ardından, Rainbow Six Siege oyuncuları kaza ile öldürme yüzünden aldıkları cezaların affedilmesi için Ubisoft'a talepte bulundu. Ancak, Ubisoft tarafından bir ses çıkmadı.

18 Eylül tarihinde getirilen sistemde, aynı maçta iki kez takım arkadaşını vuran oyuncu 30 dakika boyunca tüm maç aramalarından banlanıyor. Devam etmesi halinde, oyuncuyu bir saat, iki saat, 24 saat ve bir hafta boyunca ban bekliyor. Bu sistemi seven oyuncular tabii ki veteran diyeceğimiz oyuncular. Ancak bir de gerçekten kazayla takım arkadaşlarını vuranlar var ki bunlar ceza almaktan rahatsız. Aslında haksız da sayılmazlar çünkü bu tür hatalar herkesin başına gelebilir. Attığınız bir bomba arkadaşınızın bulunduğu bölgeye seke seke gidebilir, bilerek öldürmüş olmazsınız.

kill

Aslında bu sistem oyunun ilk çıktığı dönemde sunulmuştu fakat cezaların bu kadar ağır olmaması sonucu gündemde fazla yer almamıştı. Şimdi ise yeni gelen cezaların ağırlığı sonucu tekrar gündeme geldi.

Ubisoft henüz bu isteğe karşılık bir açıklama yapmadı.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum