Rainbow Six Siege Tüm Oyunculara Ücretsiz Operatör Hediye Ediyor

Yeni yıla yeni operatörle girin

Ubisoft yeni yıl hediyesi olarak tüm Rainbow Six Siege oyuncularına ücretsiz bir operatör hediye ediyor. Bu hediyeyi almak için oyuna 1 Ocak'a kadar giriş yapmanız yeterli, böylece siz de Holiday Pack sahibi olacaksınız.

Holiday Pack içerisinden rasgele bir DLC operatörü çıkıyor, yani kazanacağınız operatör oyunun ilk halindeki operatörler arasından değil de çıkış sonrası yayınlananlar arasından seçiliyor. Hatta bu paketlerden Kaid ve Nomad gibi en yeni operatörlerin bile çıkma şansı var. Bu operatörlerin ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz.

Eğer tüm DLC operatörlerine sahipseniz paketten bu sefer de tam tamına 25,000 Renown çıkıyor. Eğer oyunun sıkı takipçilerindeseniz ve tüm DLC operatörlerini açtıysanız bu kadar Renown karşılığında dükkandan bolca kozmetik alabilirsiniz.

Paketi açarken hatayla karşılaşırsanız üzülmeyin, bazı durumlarda tüm operatörlere sahip olduğunuzda Renown hediyesinde sorun yaşanabiliyormuş ama Ubisoft böyle bir hatayla karşılaşmanız durumunda bunu telafi edecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum