Rainbow Six Siege, Xbox Series X Ve PS5'te Çapraz Platform Desteği Sunacak

Ubi, yeni nesil konsolları R6 ile buluşturacak

Ubisoft, çıkışının ardından beş yıl geçmesine rağmen yükselmeye devam eden oyunu Rainbow Six Siege'i yeni nesil konsollara taşımaya hazırlanıyor. Bu sene çıkış yapacak PlayStation 5 ve Xbox Series X, piyasadaki en eğlenceli FPS oyunlardan biri olan R6'ya kavuşacak.

Oyunun yönetmeni Leroy Athanassof henüz bir tarih veremese de bu kez topluluğu bölmek istemediklerinin altını çizmiş. Siege'in ilk günden itibaren yeni nesil konsol oyuncularının beğenisine sunulacağını vurgulayan Athanassof, aynı konsol ailesinde bulunan oyuncuların birlikte oyun oynayabileceğini de ifade etmiş.

Buna ek olarak çapraz platform desteğinden de bahseden yönetici, bu sistemin yakın zamanda oyun dünyasında bir norm olacağını da sözlerine eklemiş. Xbox ve PlayStation oyuncularının birlikte oyun oynamalarının kendilerini mutlu edeceğini belirten Athanassof, bu desteği sunmaya hazır olduklarını da paylaşmış.

10 Mart'ta gelmesi beklenen Operation Void Edge ile birlikte Rainbow Six Siege'in beşinci yılı başlamış olacak. Ubi, yeni yıl için bol bol rework ve güncelleme sözü de verdi. Beşinci yılın ilk sezonunda aramıza katılacak operatörlerin yeteneklerinin açıklandığını da hatırlatalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum